22 Haziran 2014 Pazar

Ingiltere'de en ucuza gozluk nasil alinir?

Buradaki pahali konulardan birisi de bence gozluk. Tamam ucuza cerceve bulmak mumkun ama genelde dogru durust birsey alabilmek icin bazen hatiri sayilir rakamlari gozden cikarmak gerekiyor.

Goz muayenesi genelde ulusal captaki gozluk magazalarinin iclerinde eger gozlugu alirsaniz bedava yapiliyor. Yok gozluk almazsaniz da donemsel olarak indirim biletleri veriyorlar. yani £15 ile £30 arasina goz muayenenizi yaptirabilirsiniz. Ancak Tesco (supermarket zinciri) icindeki gozluk bolumunde bedavaya yapmaya baslamislar.

Bugun tamamen ucretsiz olarak muayeneyi yaptirdim. Gozluk derecelerini alinca Tesco'da verdikleri fiyat verifocal cam icin ciftine £109, antirefle kaplamasi ve ince guclendirilmis camin tanesi £40 cerceve olarak da £125'e cercevesiz bir model begenince toplamda £314 e geldi.

Sonra internete girdim selectspecs.com sitesinde ayni ozelliklerde bir gozluk icin toplam £83 odedim Asagi yukari her halukarda teslim suresi 1 ila 2 hafta arasinda degistigi icin zaman olarak da bir kaybim olmadi. Bu site uluslararasi gonderimleri de yaptigini soyluyor. Benden soylemesi...


1 yorum:

  1. Arada uçurumlar var güzel bir araştırma sonucu iyi bir kar elde etmişsin abi tebrikler :)

    YanıtlaSil